IT-support Student

Er du en service-minded IT-kyndig, der arbejder proaktivt og selvstændigt med dine opgaver? Kunne du tænke dig et alsidigt studiejob i et livligt og internationalt miljø? Så er det måske dig, vi søger til vores IT-afdeling!  

Digital frontløber inden for kunderelationer  

Wunderman Thompson Marketing Automation & Personalisation CoE er et digitalt bureau med speciale i at skabe unikke og effektive oplevelser, der styrker og beriger relationen mellem brand og forbruger.  

Med en hjerne som et konsulenthus og et hjerte som et bureau arbejder vi med nogle af verdens største brands inden for sport, mode, FMCG, detailhandel, rejsebranchen samt medicinal- og finanssektoren. 

Hvordan bliver din hverdag?  

Som IT-supporter er du med til at sørge for driften af vores IT-udstyr. Dine opgaver spænder bredt og kunne f.eks. være at: 

  • sætte nyt IT-udstyr op til dine kollegaer
  • supportere problemer med IT udstyr, inklusiv software
  • servicere printere
  • administrere brugere og deres adgange
  • give tekniske råd til slutbrugere

Du kommer i gennemsnit til at arbejde 15-20 timer om ugen. Så vidt det er muligt, vil vi planlægge arbejdstiden, så det passer med dit studie. Dog vil der være travle og mindre travle perioder.  

Hvem kommer du til at arbejde sammen med? 

Du vil blive en del af en IT-afdeling, hvor der er mulighed for daglig sparring med det resterende team i afdelingen. På vores kontor i København er der mange forskellige nationaliteter, og du vil derfor blive en del af et socialt og internationalt miljø. Wunderman Thompson Marketing Automation & Personalisation CoE er derudover en flad organisation, hvor der er stor mulighed for at udvikle sig, og hvor vi hjælper hinanden.  

Hvad er din baggrund?   

Vi forestiller os, at du har et par år tilbage af dit studie. Som person er du engageret og struktureret, og du kan bevare overblikket, selvom der er mange, der har brug for din hjælp i løbet af en dag. Vi ligger derudover meget vægt på at du er udadvendt, service-minded og hjælper med et smil på læben. Herudover har du:   

  • gode kundskaber på dansk og engelsk   
  • indgående kendskab til Windows 10, Mac OSX og MS Office på brugerniveau   

Det er en fordel, hvis du har erfaring med et eller flere af følgende områder: Windows 10, Windows servere, Active Directory, administration af netværksprintere, VMware, SQL, Symantec backup Exec, og IP-telefoni.   

Et globalt netværk, en nordisk familie   

Hos Wunderman Thompson Marketing Automation & Personalisation CoE er vi 600+ teknologi-eksperter, data-analytikere, strategiske konsulenter, operationelle eksperter og kreative hjerner fra 50+ lande, der hjælper vores kunder med at inspirere og engagere forbrugere på tværs af fem kontinenter.  

Vi er en del af det globale Wunderman Thompson netværk med 20.000 kollegaer i 90 markeder. Vi er stolte af at være Global Centre of Excellence for personaliserede brugeroplevelser og marketing automation. 

 

Apply here