Kommercielt orienteret Marketing Operations Manager

Hos Wunderman Nordic søger vi en energisk og proaktiv Operations Manager, der vil være med til at sikre succesfuld og stabil udsendelse og kontinuerlig udvikling af digital Cross Channel markedsføring for kunder som Nestlé, SAS og Air Canada. Vi søger en leder, der kan motivere og lede et stærkt team af specialister og sikre overholdelse af Service Level Agreements.   

Velkommen til et af Europas førende CRM-bureauer  

Hos Wunderman Nordic bliver du en del af et digitalt bureau med speciale i at skabe unikke og effektfulde oplevelser, der styrker og beriger relationen mellem brand og forbruger.   
 
Med en hjerne som et konsulenthus og et hjerte som et bureau arbejder vi med nogle af de største brands inden for sport, mode, FMCG, detailhandel, rejsebranchen samt medicinal- og finanssektoren.  

Spændende? Naturligvis. Udfordrende? Altid  

Som Operations Manager i Marketing Operations får du et spændende lederjob med personaleansvar, hvor du i en travl og dynamisk hverdag er med til at sikre en stabil drift, implementering af ny teknologi i standard processer, og sørge for kontinuerlig udvikling af dine medarbejdere og afdelingens produkter. Du kommer til at være en del af flere strategiske tiltag, bidrage til udvikling af afdelingen, konceptualisering af ydelser så de fremstår værdiskabende for vores kunder, udvikling og overholdelse af Service Level Agreements, bidrage til onboarding af nye kunder og udarbejdelse af ressource forecast og rekruttering.   
 
Du vil blive ansvarlig for 1-4 kunder og et team på ca. 15 kompetente medarbejdere, en Team koordinator og vil referere til Director of Marketing Operations. Medarbejderne i dit team har som oftest en kortere digital uddannelse.   

Hvordan kommer din hverdag til at se ud?  

Du får ansvaret for 24/7 driften på udvalgte kunder og for overholdelse af Service Level Agreements. Du skal være drevet af at se muligheder, kunne konceptualisere services og formidle værdien af vores services både internt og overfor kunder. Yderligere kommer du til at have kontakten med vores operations kunder, være intern brobygger mellem Marketing Operations og Account teams og have fokus på alignment og optimering. Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine medarbejdere og du skal være drevet af en både personlig og faglig nysgerrighed, som gør dig i stand til at kunne lede bedst muligt. Du skal være klar til at handle hurtigt, når det er nødvendigt og vil konstant balancere mellem at tage styring og give plads.   
 
Hovedparten af din tid kommer til at ligge i dagtimerne, men da din medarbejdergruppe arbejder både dag, aften og nat giver det mening at du minimum en gang om ugen er til stede på kontoret i aftentimerne.   

Hvilken erfaring har du?  

Du har erfaring med ledelse og brænder for arbejdet med mennesker. Du har drive, er proaktiv, handlekraftig og kan motivere andre.   

Yderligere forventer vi, at du:  

  • har minimum 3 års erfaring med personaleledelse  
  • har erfaring med digital produktion, kommercialisering af services og procesoptimering  
  • har erfaring med ressource forecast og rekruttering  
  • har erfaring med at samarbejde på tværs af stakeholders; kunder, medarbejdere, kollegaer  
  • fungerer godt i et internationalt miljø  
  • kommunikerer flydende på engelsk og dansk i tale og skrift  
  • har stærke samarbejdsevner og stort overblik  
  • Projektledelse er en fordel  

Globalt netværk, nordisk familie  

Wunderman Nordic er en del af det globale Wunderman-netværk, der består af 175 kontorer i 60 lande. I Norden er vi stolte over at være EMEA center of excellence for omni-channel marketing og marketing automation.   
 
På vores kontorer i København, Stockholm, Oslo og Helsinki er vi 250+ teknologi-eksperter, data-analytikere, strategiske konsulenter og kreative hjerner fra flere end 30 forskellige lande, der hjælper vores kunder med at inspirere og engagere forbrugere på tværs af fem kontinenter.   

Ansøg nu  

Hvis du kan se dig selv som vores nye Operations Manager, så ansøg her. Upload CV samt motiveret ansøgning. Ansættelse snarest. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Marketing Operations Director, Tilde Plambech, på telefon 2921 1217.  

Apply here