Campaign Specialist med stor interesse for digital kommunikation

Kunne du tænke dig at blive ekspert i eksekvering af cross-channel marketing? Har du erfaring med HTML og øje for detaljen? Er du på udkig efter et spændende job i et livligt og ambitiøst miljø, hvor du har rig mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer? Så er det måske dig, vi søger til vores Marketing Operations afdeling i København!

Digital frontløber inden for kunderelationer  

Wunderman Nordic er et digitalt bureau med speciale i at skabe unikke og effektive oplevelser, der styrker og beriger relationen mellem brand og forbruger.  

Med en hjerne som et konsulenthus og et hjerte som et bureau arbejder vi med nogle af de største brands inden for sport, mode, FMCG, detailhandel, rejsebranchen samt medicinal- og finanssektoren.  

Hvordan bliver din hverdag?  

Som vores nye Campaign Specialist bliver du først og fremmest introduceret til vores systemer og arbejdsgange. Når du har fået den viden, du skal bruge, får du ansvaret for at: 

  • opsætte HTML e-mails i standard templates 
  • udsende kampagner via e-mail, push og sms 
  • lave workflows og målgruppekriterier 
  • udføre teknisk troubleshooting 
  • have daglig kontakt med vores kunder (på sigt) 

Stillingen er fuldtid, og arbejdstiden ligger fordelt mandag-søndag. 

Hvem kommer du til at arbejde sammen med? 

I Marketing Operations får du omkring 150 søde og dygtige kollegaer. Her er masser af plads til udvikling, og vi er stolte af vores multikulturelle miljø og afslappede, men dynamiske atmosfære. Hjælpen er aldrig langt væk, og selvom hverdagen er fyldt med deadlines, lægger vi stor vægt på at have det sjovt sammen. 

Hvad er din baggrund? 

Som person er du proaktiv og god til at fordybe dig i detaljer. Du tænker logisk og struktureret, og du har let ved at lære nye programmer. Måske har du tidligere arbejdet som multimediedesigner, digital concept developer, web developer eller lignende. Det er en fordel, hvis du har erfaring med Adobe Campaign.     

Herudover forventer vi, at du: 

  • har erfaring med HTML, digital kommunikation eller CSS   
  • er god til at kommunikere på dansk og engelsk   
  • har en teknisk forståelse og æstetisk sans 
  • trives med både rutineprægede samt mere komplekse opgaver  

Et globalt netværk, en nordisk familie  

Hos Wunderman Nordic er vi 400+ teknologi-eksperter, data-analytikere, strategiske konsulenter, operationelle eksperter og kreative hjerner fra 40+ lande, der hjælper vores kunder med at inspirere og engagere forbrugere på tværs af fem kontinenter.   

Vi er en del af det globale Wunderman-netværk med 10.000 kollegaer fordelt på 200 kontorer i 70 lande og stolte af at være Global Centre of Excellence for personaliserede brugeroplevelser og marketing automation.  

Hvordan er det at arbejde hos Wunderman Nordic? Tjek vores video ud her!

Apply here