Finance Trainee

 
Er du fuld af gåpåmod? Har du lysten til at lære? Og kunne du tænke dig løbende sparring som et godt fundament for en succesfuld elevuddannelse? Så kan det være det dig, vi leder efter som vores nye Finance Trainee. 
 

Digital frontløber inden for kunderelationer  

Wunderman Nordic er et digitalt bureau med speciale i at skabe unikke og effektive oplevelser, der styrker og beriger relationen mellem brand og forbruger. Med en hjerne som et konsulenthus og et hjerte som et bureau arbejder vi med nogle af de største brands inden for sport, mode, FMCG, detailhandel, rejsebranchen samt medicinal- og finanssektoren.  
 

Hvordan kommer din hverdag til at se ud?  

Som vores nye Finance Trainee bliver du en del af et team på seks personer i økonomiafdelingen. Her kommer du til at løse en bred vifte af opgaver samt stifte bekendtskab med forskellige områder i økonomi, så du får en god forretnings- og regnskabsmæssig forståelse. Dine arbejdsopgaver omfatter blandt andet:  

  • Daglig økonomistyring; bogføring, afstemninger mv. 
  • Deltagelse i afslutning af månedsregnskab 
  • Kreditor- og debitorstyring 
  • Fakturering 
  • Løbende ad hoc-opgaver  

Hvem kommer du til at arbejde sammen med? 

Hos Wunderman har vi en flad struktur med store muligheder for ansvar og en kultur, hvor det bedste argument altid vinder. Der er højt til loftet, så du har gode muligheder for at udvikle dine faglige kompetencer, mens du arbejder med nogle af de mest velrenommerede virksomheder. 
 

Hvad er din baggrund? 

Du får en travl hverdag, så det er vigtigt, at du er pligtopfyldende, vedholdende og trives med en kombination af ad hoc og rutinemæssige opgaver. Som person er du udadvendt, positiv og har et godt humør. Du har afsluttet stundentereksamen, EUX/EUS eller en tilsvarende skoleuddannelse, og du er klar på et to årigt finance trainee forløb, for eksempel kombineret med finanselev uddannelsen, HD eller lignende. Derudover er det vigtigt at du taler og skriver engelsk på et rimeligt niveau.  
 

Et globalt netværk, en nordisk familie  

Wunderman Nordic er en del af det globale Wunderman-netværk, der består af 175 kontorer i 60 lande. I Norden er vi stolte over at være EMEA center of excellence for omni-channel marketing og marketing automation.  
 
På vores kontorer i København, Stockholm, Oslo og Helsinki er vi 250+ teknologi-eksperter, data-analytikere, strategiske konsulenter og kreative hjerner fra flere end 30 forskellige lande, der hjælper vores kunder med at inspirere og engagere forbrugere på tværs af fem kontinenter.  
 

Lyder det som noget for dig?  

Hvis du er interesseret i jobbet, så ansøg her. Samtaler afholdes løbende, og vi sigter mod ansættelse snarest muligt. 

Apply here