Senior Finance Manager (Regnskabschef)

Hos AdPeople (en del af Wunderman EMAE) er vi på jagt efter en ny Senior Finance Manager til vores Finance team! Du vil få ansvar for et lokalt selskab fra A-Z samt ledelsesansvar for 1-2 medarbejdere i dit Finance team.

Digital frontløber inden for kunderelationer

Wunderman Nordic er et digitalt bureau med speciale i at skabe unikke og effektive oplevelser, der styrker og beriger relationen mellem brand og forbruger.

Med hjerne som et konsulenthus og hjerte som et bureau arbejder vi med nogle af verdens største brands inden for sport, mode, FMCG, detailhandel, rejsebranchen samt medicinal- og finanssektoren.

Hvordan kommer din hverdag til at se ud?

I Finance afdelingen er vi et ambitiøst team på 12 personer og du vil få rig mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer. Du får desuden lov til at sætte dit eget præg på din dagligdag med ansvar for dit eget lokale selskab samt ledelsesansvar for 1-2 medarbejdere i dit Finance team. Du refererer som Senior Finance Manager direkte til vores CFO og dine primære arbejdsopgaver omfatter:  
 

 • Udarbejdelse af månedsregnskab og ansvar for vidererapportering internationalt  
 • Deltagelse i besvarelser af internationale forespørgsler på såvel omkostninger som kunder  
 • Ansvar for lønbudgetter, gennemgang af løn og kontrakter mv.  
 • Udarbejdelse af budgetter og rapportering heraf  
 • Deltagelse i videreudvikling af de lokale rapporteringer og systemer  
 • Sikre SOX compliance for selskaberne under Wunderman finance center  
 • Forretningsmæssig udvikling og optimering  
 • Løbende ad hoc opgaver.

Hvem kommer du til at arbejde sammen med?  

Hos Wunderman kan vi tilbyde et job i et spændende og udfordrende professionelt miljø med en flad struktur. Du får mulighed for at arbejde i en succesfuld vækst virksomhed hvor du herigennem får gode muligheder for at udvikle dine faglige kompetencer og samtidig arbejde med nogle af de mest velrenommerede virksomheder og brands i Danmark, Europa og Nord Amerika.  

Hvad er din baggrund?

I en travl hverdag er det vigtigt, at du er pligtopfyldende, vedholdende og trives med kombination af ad hoc og rutinemæssige opgaver. Du er vant til at arbejde med skarpe deadlines. Som person er du udadvendt og har højt humør. Vi er en del af WPP Group Worldwide, og koncernsproget er engelsk. Derfor er det et krav, at du kan tale og skrive flydende dansk og engelsk. Desuden ser vi gerne, at du:

 • Har en økonomisk uddannelse med minimum 5 års erfaring som enten Finance Director/Finance Manager/Senior Controller  
 • Selvstændigt kan tage ansvar for opgaverne og bevare overblikket  
 • Har et højt energiniveau og en professionel indstilling  
 • Er kvalitetsbevidst  
 • Er fleksibel, når arbejdsopgaverne kræver det.

Et globalt netværk, en nordisk familie

Hos Wunderman Nordic er vi 450+ teknologi-eksperter, data-analytikere, strategiske konsulenter, operationelle eksperter og kreative hjerner fra 40+ lande, der hjælper vores kunder med at inspirere og engagere forbrugere på tværs af fem kontinenter.   

Vi er en del af det globale Wunderman Thompson netværk med 20.000 kollegaer fordelt i 90 markeder og er stolte af at være Global Centre of Excellence for personaliserede brugeroplevelser og marketing automation.

Apply here