Kontorelev til Finance

Drømmer du om at få en spændende elevuddannelse i en stor, international virksomhed? Vil du arbejde med en bred vifte af opgaver og få en god forretnings- og regnskabsmæssig forståelse? Og kunne du tænke dig løbende sparring som et godt fundament for en succesfuld elevuddannelse? Så er du måske den kontorelev vi leder efter! 

Digital frontløber inden for kunderelationer   

Wunderman Thompson Marketing Automation & Personalisation (MAP) hjælper internationale brands med at skabe personlige omnichannel-kundeoplevelser i stor skala. 

Med hjernen fra et konsulentfirma, hjertet af et bureau og kraften i teknologi og data, arbejder vi med nogle af verdens mest beundrede brands inden for sport, mode, FMCG, detailhandel, rejsebranchen, farma og finans. 

Som en af verdens førende inden for marketingautomatisering, personalisering, CRM, loyalitet og kampagnestyring arbejder vi tæt sammen med globalt førende leverandører af marketingteknologi såsom Adobe, Google og Salesforce for løbende at skabe banebrydende marketingløsninger til vores kunder. 

Hvordan kommer din hverdag til at se ud?   

Du vil blive en del af vores finansafdeling, hvor du kommer til at indgå i et velfungerende team om at løse en bred vifte af virksomhedens daglige opgaver. Du vil under din kontoruddannelse stifte bekendtskab med forskellige arbejdsområder indenfor økonomi, så du får en god forretnings- og regnskabsmæssig forståelse. Dine arbejdsopgaver omfatter blandt andet:   

 • Daglig økonomistyring, herunder bogføring, afstemninger mv.  
 • Kreditor- og debitorstyring  
 • Fakturering  
 • Personale opgaver  
 • Deltagelse i afslutning månedsregnskab 
 • Controlling 
 • Løbende ad hoc-opgaver. 

Hvem kommer du til arbejde sammen med?  

Som kontorelev i finansafdelingen får du mulighed for at arbejde tæt sammen med 15 dygtige kollegaer. Vi har en uformel og flad struktur med fokus på løbende uddannelse og sparring, så der er rig mulighed for at udvikle sig, samtidig med at du arbejder med nogle af de mest velrenommerede brands i verden. 

Hvad er din baggrund?  

Som person er du en positiv og udadvendt teamplayer. I et travlt arbejdsmiljø, med mange stramme deadlines, er du struktureret og resultatorienteret, og tager ansvar og ejerskab over alle dine opgaver. Det er endvidere vigtigt, at du trives med en kombination af ad hoc og rutinemæssige opgaver. Du skal have afsluttet HGV, gymnasial eller tilsvarende skoleuddannelse samt tale og skrive engelsk på et rimeligt niveau. Derudover er du: 

 • Stærk i Excel og har gode IT-kundskaber  
 • Pligtopfyldende og vedholdende i dit arbejde 
 • God til at bevare overblikket 
 • God til at kommunikere på både dansk og engelsk 
 • Der vil sideløbende med elevuddannelsen tilbydes en finanselevuddannelse eller HD efter aftale. 

Et globalt netværk 

Hos Wunderman Thompson MAP er vi 800+ teknologi-eksperter, data-analytikere, strategiske konsulenter, operationelle eksperter og kreative hjerner fra 50+ lande, der hjælper vores kunder med at inspirere og engagere forbrugere på tværs af fem kontinenter.   

Vi er en del af det globale Wunderman Thompson netværk med 20.000 kollegaer fordelt i 90 markeder og stolte af at være Global Centre of Excellence for personaliserede brugeroplevelser og marketing automation.  

 
 

Apply here