Financial Student Assistant

Er du økonomistuderende? Vil du arbejde med en bred vifte af økonomiopgaver, som giver en grundlæggende forståelse for at drive finansorganisationen i et globalt setup? Og kunne du tænke dig at blive en del af et internationalt kontor, hvor du får mulighed for at vokse med opgaverne? Så tilbyder vi et spændende studiejob hos et af Danmarks førende marketingbureauer. 

Digital frontløber inden for kunderelationer  

Wunderman Thompson Marketing Automation & Personalisation Centre of Excellence (MAP CoE) er et digitalt bureau med speciale i at skabe unikke og effektive oplevelser, der styrker og beriger relationen mellem brand og forbruger.  

Med en hjerne som et konsulenthus og et hjerte som et bureau arbejder vi med nogle af verdens største brands inden for sport, mode, FMCG, detailhandel, rejsebranchen samt medicinal- og finanssektoren.

Hvordan kommer din hverdag til at se ud?  

Som en del af Wunderman Thompsons økonomiafdeling kommer du til at arbejde med flere forskellige områder inden for økonomi, så du opnår en god forretnings- og regnskabsmæssig forståelse. Dine arbejdsopgaver kommer primært til at omfatte:  

  • Daglig økonomistyring og bogføring  
  • Kreditor- og udlægsafregning  
  • Fakturering 
  • Ad hoc-opgaver  

Arbejdstiden er ca. 15 timer om ugen. Vi tager hensyn til din undervisning og eksamener, når vi planlægger dine timer. 

Hvem kommer du til arbejde sammen med? 

Som studentermedarbejder i økonomiafdelingen får du mulighed for at arbejde tæt sammen med 10 dygtige kollegaer, herunder særligt i tæt samarbejde med afdelingens business partner/controller team. Vi har en uformel og flad struktur med fokus på løbende uddannelse og sparring, så der er rig mulighed for at udvikle dig, samtidig med at du arbejder med nogle af de mest velrenommerede brands i Danmark og Europa.  

Hvad er din baggrund?   

  • Vi forestiller os, at du er økonomistuderende (CBS, cand. polit. eller lignende)
  • Du er pligtopfyldende og vedholdende i dit arbejde, og du trives med en kombination af ad hoc og rutinemæssige opgaver
  • Du kan tale og skrive engelsk på et rimeligt niveau
  • Som person er du udadvendt, positiv og har et godt humør.   

Et globalt netværk

Hos Wunderman Thompson MAP CoE er vi 700+ teknologi-eksperter, data-analytikere, strategiske konsulenter, operationelle eksperter og kreative hjerner fra 40+ lande, der hjælper vores kunder med at inspirere og engagere forbrugere på tværs af fem kontinenter.  

Vi er en del af det globale Wunderman Thompson netværk med 20.000 kollegaer fordelt i 90 markeder og stolte af at være Global Centre of Excellence for personaliserede brugeroplevelser og marketing automation. 

Apply here