Financial Business Controller

Har du forretningsans og erfaring som Controller? Er du resultatorienteret, ansvarsbevidst og initiativrig? Kunne du tænke dig at arbejde med de mest velrenommerede globale brands i en international virksomhed i kraftig vækst? Så er det måske lige præcis dig, vi leder efter til vores finansafdeling. 
 

Digital frontløber inden for kunderelationer 

Wunderman Nordic er et digitalt bureau med speciale i at skabe unikke og effektive oplevelser, der styrker og beriger relationen mellem brand og forbruger.   
Med hjerne som et konsulenthus og hjerte som et bureau arbejder vi med nogle af verdens største brands inden for sport, mode, FMCG, detailhandel, rejsebranchen samt medicinal- og finanssektoren.
 

Hvordan bliver din hverdag? 

Som vores nye Financial Business Controller får du en bred vifte af opgaver, hvor du primært kommer til at arbejde med økonomiansvarlige for globale kunder. Dine opgaver omfatter blandt andet: 

•    Udarbejdelse af kunderapportering samt vidererapportering 
•    Opfølgning af kunderapportering samt økonomi- og rentabilitetsrapporter 
•    Løbende sparring med kundeansvarlige  
•    Fakturering og projektsstyring  
•    Videreudvikling af lokale rapporteringer og systemer. 
•    Finance ansvar fra A-Z for en mindre juridisk enhed
 

Hvem kommer du til at arbejde sammen med? 

Som en del af Finance & Legal-afdelingen får du 12 dygtige kollegaer. Vi har et rart og venligt arbejdsmiljø med en uhøjtidelig omgangstone og stor arbejdsglæde. Hjælpen er aldrig langt væk, og selvom hverdagen er fyldt med deadlines, lægger vi stor vægt på at have det sjovt sammen. Du bliver en del af en flad organisation i kraftig vækst, hvor der er rig mulighed for at udvikle dine kompetencer gennem løbende uddannelse og sparring. 
 

Hvad er din baggrund? 

Som person er du udadvendt og har et godt humør. Du er struktureret samt resultatorienteret, og i en travl hverdag med skarpe deadlines er det vigtigt, at du er ansvarsbevidst og pligtopfyldende. Med din forretningssans, faglige gennemslagskraft og initiativrige attitude er du ikke bange for at løbe med bolden og udfordre organisationen. Du kan lide at sætte dit præg på opgaveløsningen, samtidig med at du trives i en hverdag, hvor der er både ad hoc og rutinemæssige opgaver. Derudover forventer vi, at du har: 

•    En relevant finansiel uddannelse, f.eks. cand.merc. eller HD (R) 
•    Minimum 3 års erfaring som controller eller revisor, hvor du har arbejdet med (forbedringer af)
      rapporteringsprocesser og gerne også dokumentation og overholdelse af god regnskabsskik 
•    Regnskabsmæssig forståelse
•    En høj grad af fleksibilitet og evne til at bevare overblikket 
•    Gode kommunikationsevner på dansk og engelsk 
 

Et globalt netværk, en nordisk familie 

Hos Wunderman Nordic er vi 450+ teknologieksperter, dataanalytikere, strategiske konsulenter, operationelle eksperter og kreative hjerner fra 40+ lande, der hjælper vores kunder med at inspirere og engagere forbrugere på tværs af fem kontinenter.
Vi er en del af det globale Wunderman Thompson netværk med 20.000 kollegaer fordelt i 90 markeder og er stolte af at være Global Centre of Excellence for personaliserede brugeroplevelser og marketing automation. 

Apply here