Økonomi- og Administrativ Assistent - Blachman Search

Nyder du også at være en del af et fagligt stærkt Finance & Legal team, hvor engagement, godt humør og hjælpsomhed går hånd i hånd med en travl hverdag? Er du samtidig lidt af en multikunstner og problemløser, som kan lide at arbejde selvstændigt og struktureret med administrative opgaver indenfor økonomi, løn og personaleadministration - og gør det med et smil på læben, så er det måske lige præcis dig, vi leder efter.  Vi gør venligst opmærksom på, at stillingen bedes søges gennem Blachman Search.

Digital frontløber inden for kunderelationer

Wunderman Thompson Marketing Automation & Personalisation Centre of Excellence (MAP CoE) er et digitalt bureau med fokus på at udvikle avancerede marketingløsninger - og med speciale i at skabe unikke og effektive oplevelser, der styrker og beriger relationen mellem brand og forbruger. Med en hjerne som et konsulenthus og et hjerte som et bureau, arbejder Wunderman Nordic med nogle af verdens største brands inden for sport, mode, FMCG, detailhandel, rejsebranchen samt medicinal- og finanssektoren.

Hvordan kommer din hverdag til at se ud?

Som administrativ support og en del af Finance & Legal teamet vil dine arbejdsopgaver spænde bredt indenfor økonomi-, løn- og personaleadministration: 

 • Økonomi- og personaleadministrative opgaver 
 • Sikre ansættelseskontrakter på alle samt opfølgning af data på nye medarbejdere 
 • Daglig vedligeholdelse i tidsregistreringssystemet Workbook 
 • Ansvarlig for kontakten til medarbejdere ifm telefoni og internet samt oprettelse heraf 
 • Indberetning til Dansk Statistik 
 • Intern rapportering  
 • Varetagelse af den digitale postkasse 
 • GDPR relaterede opgaver i form af interne kontroller 
 • Ad-hoc opgaver på tværs af Økonomi og Finans – kan fx være rapporter og oversigter samt anden assistance til huset.

Hvem kommer du til at arbejde sammen med?

Som en del af Finance & Legal teamet får du 12 dygtige kolleger, som alle brænder for det, de laver. Wunderman Thompson har en uformel og flad struktur med fokus på løbende uddannelse og sparring, så der er rig mulighed for at udvikle dig. Hvis du har mod på det, kan du på sigt overtage dine egne ansvarsområder og projekter. Du vil naturligvis få al den hjælp og støtte, du har brug for. 

Du vil referere direkte til Finance & Salary Manager Betina Faaborg Christensen.

Hvem er du og hvilken baggrund har du med dig?

Som person kendetegnes du ved at have et godt humør, er imødekommende og serviceminded. Du er fleksibel, pligtopfyldende og struktureret samt god til at skabe et overblik i din hverdag, så dine opgaver prioriteres og deadlines overholdes. Du har et stort engagement og trives med en kombination af ad hoc og rutinemæssige opgaver. Med din handlekraftige energi er du ikke bange for at tage ansvaret og løbe med bolden. At håndtere fortrolige oplysninger er en selvfølge for dig. Derudover har du: 

 • Minimum 2 års erhvervserfaring – gerne fra en lignende administrativ stilling indenfor økonomi- eller personaleadministration 
 • Administrationsuddannelse med speciale i økonomi  
 • Erfaring med Workbook og Visma er en fordel, men ikke et krav 
 • Nemt ved at arbejde i forskellige IT systemer 
 • Rutineret i MS Office med fokus på Excel 
 • Gode sprogkundskaber i dansk og engelsk i skrift og tale.

Et globalt netværk, en nordisk familie

Hos Wunderman Thompson (MAP CoE) er der 700+ teknologi-eksperter, data-analytikere, strategiske konsulenter, operationelle eksperter og kreative hjerner fra 50+ lande, der hjælper kunderne med at inspirere og engagere forbrugere på tværs af fem kontinenter. Vi er en del af det globale Wunderman Thompson netværk med 20.000 kolleger fordelt i 70 lande og er stolte af at være Global Centre of Excellence for personaliserede brugeroplevelser og marketing automation.

Tiltrædelse

Blachman Search afholder løbende interviews, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Ansøgning skal se via Blachman Search, der er ansvarlig for rekrutteringsprocessen. Vi modtager dermed ikke ansøgere gennem nedenstående link.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Annette Engmose, Seniorkonsulent hos Blachman Search på tlf. +4551464543.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Apply here