Student Office Assistant

Har du et smittende humør? Er du hjælpsom af natur? Kunne du tænke dig et spændende job som Student Office Assistant i et internationalt marketingsbureau? Så er det måske lige præcis dig, vi leder efter! 

Digital frontløber inden for kunderelationer    

Wunderman Thompson Marketing Automation & Personalization (MAP) hjælper internationale brands med at skabe personlige omnichannel-kundeoplevelser i stor skala.
Med hjernen fra et konsulentfirma, hjertet af et bureau og kraften i teknologi og data, arbejder vi med nogle af verdens mest beundrede brands inden for sport, mode, FMCG, detailhandel, rejsebranchen, farma og finans.  

Som en af verdens førende inden for marketingautomatisering, personalisering, CRM, loyalitet og kampagnestyring arbejder vi tæt sammen med globalt førende leverandører af marketingteknologi såsom Adobe, Google og Salesforce for løbende at skabe banebrydende marketingløsninger til vores kunder. 

Hvordan bliver din hverdag? 

Som vores nye Student Office Assistant kommer du til at arbejde tæt sammen med vores receptionist. Dine opgaver bliver at sørge for, at vores fællesarealer og mødelokaler fremstår pæne og ryddelige. Du hjælper med at fylde op i vores køkkener, så der ikke mangler kaffe, the osv., samt sørge for generel oprydning. Desuden vil der være forskellige ad hoc-opgaver i forbindelse med den daglige drift af kontoret. 

Det drejer sig om 15-20 timer ugentligt, hvor der primært er behov for hjælp i løbet af formiddags eller eftermiddagstimerne.  Vi er selvfølgelig fleksible i forhold til at planlægge arbejdstiden, så det passer med dit eventuelle studie.

Hvem kommer du til at arbejde sammen med? 

Som Student Office Assistant kommer du til at have bred kontakt med både eksterne kunder og ansatte fra alle afdelinger. Du og vores receptionist fungerer som et lille team og I hjælper alle medarbejdere i bygningen. Derudover fungerer I som bindeled mellem Wunderman Thompson MAP og diverse leverandører. 

Wunderman Thompson MAP har hovedkontor i København med kontorer i Storbritannien, Sverige, Norge, Finland, Spanien, Portugal, Canada og Thailand. Du bliver en del af en flad organisation, der vokser i et hurtigt tempo, hvor der er rig mulighed for at udfordre dig selv, mens du lærer på samme tid. 

Hvad er din baggrund? 

Først og fremmest er du sød og ansvarlig. Du er proaktiv, ikke bange for at tage fat og ikke for fin til at hjælpe med stort som småt - også praktiske opgaver. Du slipper ikke en opgave, før den er løst –også selvom det til tider kan være hektisk. Herudover er du serviceminded og pligtopfyldende, og du arbejder  
struktureret og systematisk, så du kan prioritere dine opgaver. Gode engelskkundskaber på skrift og i tale er et krav. 

Et globalt netværk 

Hos Wunderman Thompson MAP er vi 800+ teknologi-eksperter, data-analytikere, strategiske konsulenter, operationelle eksperter og kreative hjerner fra 50+ lande, der hjælper vores kunder med at inspirere og engagere forbrugere på tværs af fem kontinenter. 

Vi er en del af det globale Wunderman Thompson netværk med 20.000 kollegaer fordelt i 90 markeder og stolte af at være Global Centre of Excellence for personaliserede brugeroplevelser og marketing automation. 

 

Apply here