Receptionist

Er du hjælpsom af natur? Tager du ansvar for dine opgaver og kunne du tænke dig et spændende fuldtidsjob som receptionist i et internationalt marketingbureau? Så er det måske lige præcis dig, vi leder efter! 

Digital frontløber inden for kunderelationer 

Wunderman Thompson Marketing Automation and Personalisation Centre of Excellence (MAP CoE) er et digitalt bureau med speciale i at skabe unikke og effektive oplevelser, der styrker og beriger relationen mellem brand og forbruger.

Med hjerne som et konsulenthus og hjerte som et bureau arbejder vi med nogle af verdens største brands inden for sport, mode, FMCG, detailhandel, rejsebranchen samt medicinal- og finanssektoren. 

Hvordan kommer din hverdag til at se ud?

Som vores nye fuldtidsreceptionist vil det som udgangspunkt være dig, der sørger for den daglige drift af kontoret. Dine opgaver bliver et mix af administrative og praktiske opgaver bl.a. at passe telefonen, dække op til møder, tage imod gæster, sætte frokosten frem og rydde af samt tage dig af diverse ad hoc og dag-til-dag opgaver. Vi har en uhøjtidelig omgangstone og en stor arbejdsglæde, og derfor leder vi efter en receptionist, der kan bidrage med en masse positiv energi og gåpåmod.

Hvem kommer du til at arbejde sammen med?

Som receptionist kommer du til at have kontakt med både eksterne og ansatte fra alle afdelinger. Du er dit eget team, men fungerer som den forlængede arm og højre hånd for alle teams i bygningen, og bindeled mellem Wunderman Thompson MAP CoE og diverse leverandører.

Hvad er din baggrund? 

Først og fremmest er du sød og ansvarlig. Som det første ansigt vores gæster og medarbejdere møder, er du præsentabel og imødekommende. Du er pro-aktiv, ikke bange for at tage fat og ikke for fin til at hjælpe med stort som småt - også praktiske opgaver. Du slipper ikke en opgave, før den er løst – også selvom det til tider kan være hektisk. Herudover er du serviceminded og pligtopfyldende, og du arbejder struktureret og systematisk, så du kan prioritere dine opgaver. Gode engelskkundskaber på skrift og i tale er et krav.

Vi leder efter én, der er på sit 1. eller 2. sabbatår efter sin ungdomsuddannelse og kan være vores receptionist i minimum ét år. 

Et globalt netværk 

Hos Wunderman Thompson MAP CoE er vi 700+ teknologi-eksperter, data-analytikere, strategiske konsulenter, operationelle eksperter og kreative hjerner fra 40+ lande, der hjælper vores kunder med at inspirere og engagere forbrugere på tværs af fem kontinenter. 

Vi er en del af det globale Wunderman Thompson netværk med 20.000 kollegaer fordelt i 90 markeder og stolte af at være Global Centre of Excellence for personaliserede brugeroplevelser og marketing automation. 

Apply here