Receptionist

Har du et smittende humør? Er du hjælpsom af natur? Kunne du tænke dig et spændende fuldtidsjob som receptionist på et internationalt bureau? Så er det måske lige præcis dig, vi leder efter!

Digital frontløber inden for kunderelationer

Wunderman Nordic er et digitalt bureau med speciale i at skabe unikke og effektive oplevelser, der styrker og beriger relationen mellem brand og forbruger.

Med en hjerne som et konsulenthus og et hjerte som et bureau arbejder vi med nogle af verdens største brands inden for sport, mode, FMCG, detailhandel, rejsebranchen samt medicinal- og finanssektoren.

Hvad skal du lave?

Som vores nye fuldtidsreceptionist kommer du til at arbejde tæt sammen med vores andre deltidsreceptionister. Det vil som udgangspunkt være dig, der sørger for den daglige drift af kontoret. Dine opgaver bliver derudover at passe telefonen, dække op til møder, tage imod gæster, sætte frokosten frem og rydde af samt tage dig af diverse ad hoc og dag-til-dag opgaver.

Hvem er du?

Først og fremmest er du sød og ansvarlig. Som det første ansigt vores gæster og medarbejdere møder, er du præsentabel og imødekommende. Du er pro-aktiv, ikke bange for at tage fat, og du slipper ikke en opgave, før den er løst – også selvom det til tider kan være hektisk. Herudover er du serviceminded og pligtopfyldende, og du arbejder struktureret og systematisk, så du kan prioritere dine opgaver. Gode engelskkundskaber på skrift og i tale er et krav.

Måske er du lige blevet færdig med en ungdomsuddannelse og skal i gang med et sabbatår. Vi leder efter en, der kan være vores receptionist i minimum ét år.

Et globalt netværk, en nordisk familie

Hos Wunderman Nordic er vi 450+ teknologi-eksperter, data-analytikere, strategiske konsulenter, operationelle eksperter og kreative hjerner fra 40+ lande, der hjælper vores kunder med at inspirere og engagere forbrugere på tværs af fem kontinenter.

Vi er en del af det globale Wunderman Thompson-netværk med 20.000 kollegaer fordelt på 90 markeder og stolte af at være Global Center of Excellence for personaliserede brugeroplevelser og marketing automation.

Apply here