Receptionist

Er du hjælpsom af natur? Tager du ansvar for dine opgaver og kunne du tænke dig et spændende fuldtidsjob som receptionist i et internationalt marketingbureau? Så er det måske lige præcis dig, vi leder efter!

Hvordan kommer din hverdag til at se ud?

Som vores nye fuldtidsreceptionist vil det som udgangspunkt være dig, der sørger for den daglige drift af kontoret. Dine opgaver bliver et mix af administrative og praktiske opgaver bl.a. at passe telefonen, dække op til møder, tage imod gæster og have den daglige dialog med medarbejdere i både køkkenet og rengøringen. Derudover skal du tage dig af diverse ad hoc og dag-til-dag opgaver.

Vi har en uhøjtidelig omgangstone og en stor arbejdsglæde, og derfor leder vi efter en receptionist, der kan bidrage med en masse positiv energi og gåpåmod.

Hvem kommer du til at arbejde sammen med?

Som receptionist kommer du til at have kontakt med både eksterne og ansatte fra alle afdelinger. Du er dit eget team, men fungerer som den forlængede arm og højre hånd for alle teams i bygningen, og bindeled mellem Wunderman Thompson MAP og diverse leverandører.

Hvad er din baggrund?

Først og fremmest er du smilende og ansvarlig. Da du er det første ansigt vores gæster og medarbejdere møder, er det vigtigt, at du er præsentabel og imødekommende.

Du er pro-aktiv, ikke bange for at tage fat og ikke for fin til at hjælpe med stort som småt - også praktiske opgaver. Du slipper ikke en opgave, før den er løst – også selvom det til tider kan være hektisk. Herudover er du serviceminded og pligtopfyldende, og du arbejder struktureret og systematisk, så du kan prioritere dine opgaver. Gode engelskkundskaber på skrift og i tale er et krav. 

Vi leder efter én, der er på sit 1. eller 2. sabbatår efter sin ungdomsuddannelse og kan være vores receptionist i minimum ét år.

Digital frontløber inden for kunderelationer

Wunderman Thompson MAP hjælper internationale brands med at skabe personlige omnichannel-kundeoplevelser i stor skala. 

Med hjernen fra et konsulentfirma, hjertet af et bureau og kraften i teknologi og data, arbejder vi med nogle af verdens mest beundrede brands inden for sport, mode, FMCG, detailhandel, rejsebranchen, farma og finans.

Et globalt netværk

Hos Wunderman Thompson MAP er vi 800+ teknologi-eksperter, data-analytikere, strategiske konsulenter, operationelle eksperter og kreative hjerner fra 40+ lande, der hjælper vores kunder med at inspirere og engagere forbrugere på tværs af fem kontinenter.

Vi er en del af det globale Wunderman Thompson netværk med 20.000 kollegaer fordelt i 90 markeder og stolte af at være Global Centre of Excellence for personaliserede brugeroplevelser og marketing automation. 

Apply here