Piccolo / Piccoline (Studentermedhjælper)

Har du et smittende humør? Er du hjælpsom af natur? Kunne du tænke dig et spændende studiejob i et internationalt marketingsbureau? Så er det måske lige præcis dig, vi leder efter!

Digital frontløber inden for kunderelationer

Wunderman Nordic er et digitalt bureau med speciale i at skabe unikke og effektive oplevelser, der styrker og beriger relationen mellem brand og forbruger.   

Med en hjerne som et konsulenthus og et hjerte som et bureau arbejder vi med nogle af verdens største brands inden for sport, mode, FMCG, detailhandel, rejsebranchen samt medicinal- og finanssektoren.

Hvordan bliver din hverdag?

Som vores nye piccolo/piccoline kommer du til at arbejde tæt sammen med vores fuldtidsreceptionist. Dine opgaver bliver at sørge for, at vores fællesarealer og mødelokaler fremstår pæne og ryddelige. Du hjælper også med at fylde op i køkkenerne, så der ikke mangler kaffe, the, sukker osv., samt sørge for generelt oprydning og opfyldning. Desuden vil der være forskellige ad hoc-opgaver i forbindelse med den daglige drift af kontoret.

Optimalt kan du arbejde 2 timer hver dag, men i alt ca. 10 timer ugentligt. Så vidt det er muligt, vil vi planlægge arbejdstiden, så det passer med dit studie.

Hvad er din baggrund?

Først og fremmest er du sød og ansvarlig. Du er ikke bange for at tage fat, og du slipper ikke en opgave, før den er løst – også selvom det til tider er lidt hektisk. Måske er du gymnasieelev eller lige begyndt på en videregående uddannelse, men det vigtigste er, at du er serviceminded, imødekommende og pligtopfyldende.

Et globalt netværk, en nordisk familie

Hos Wunderman Nordic er vi 400+ teknologi-eksperter, data-analytikere, strategiske konsulenter, operationelle eksperter og kreative hjerner fra 40+ lande, der hjælper vores kunder med at inspirere og engagere forbrugere på tværs af fem kontinenter.

Vi er en del af det globale Wunderman-netværk med 10.000 kollegaer fordelt på 200 kontorer i 70 lande og stolte af at være Global Centre of Excellence for personaliserede brugeroplevelser og marketing automation.

Apply here