Lønkonsulent - Blachman Search

Nyder du også at være en del af et fagligt stærkt Finance & Legal team, hvor engagement, godt humør og hjælpsomhed går hånd i hånd med en travl hverdag, hvor vi sammen får løst opgaverne? Har du erfaring med at køre løn, har et godt drive og brænder for hele processen, så er du måske præcis den, vi leder efter. Vi gør venligst opmærksom på, at stillingen bedes søges gennem Blachman Search.

Hvordan kommer din hverdag til at se ud?

Som en del af Finance & Legal teamet kommer du til at tage ansvaret for en bred pallette af opgaver indenfor løn, økonomi og personaleadministration. Dine primære arbejdsopgaver vil være:
•    Effektiv tilrettelæggelse og gennemførsel af lønkørsler, herunder sikring af korrekt og rettidig lønudbetaling 
•    Kvalitetssikring af lønprocessen samt klargøring til bogføring og afstemning af løn 
•    Opfølgning på diverse spørgsmål omkring løn 
•    Udarbejdelse af tillæg til ansættelseskontrakter  
•    Udarbejdelse af barselsaftaler 
•    Refusion på barsel og sygdom 
•    Ansvarlig for kontakten til pensionsselskabet Danica samt indrapportering af data 
•    Ad hoc opgaver.

Hvem kommer du til at arbejde sammen med?

Som en del af Finance & Legal teamet får du 12 dygtige kolleger, som alle brænder for det, de laver. Wunderman Thompson MAP har en uformel og flad struktur med en høj grad af engagement. Der er fokus på løbende uddannelse og sparring, og du vil naturligvis få al den hjælp og støtte, du har brug for, så du kan føle dig tryg og godt tilpas fra starten af.
Du vil referere direkte til Finance & Salary Manager Betina Faaborg Christensen.

Hvem er du og hvilken baggrund har du med dig?

Som person kendetegnes du ved at have et godt humør, et stærkt samarbejdsgen og en positiv tilgang til dine opgaver. Du er fleksibel, pligtopfyldende og struktureret samt god til at skabe et overblik i din hverdag, så dine opgaver prioriteres og deadlines overholdes. Du har et stort engagement og selvom du er disciplineret, formår du også at have en pragmatisk tilgang, når det er nødvendigt, samt evner at kunne hæve dig op i helikopterperspektivet, trods dit stærke talent for kvalitet i detaljerne. Du er vant til at tage ansvar og ejerskab for dine opgaver, samt håndtere fortrolige oplysninger med diskretion. Derudover har du: 
•    Minimum 5 års erfaring indenfor lønområdet (funktionærer og timelønnede) 
•    Relevant uddannelse indenfor økonomi  
•    Erfaring med Visma er en fordel, men ikke et krav 
•    Nemt ved at arbejde i forskellige IT systemer 
•    Godt kendskab til MS Office (Excel, Word mm) 
•    Kendskab til relevant lovgivning, SKAT, arbejdstilladelse mv. 
•    Gode sprogkundskaber i dansk og engelsk i skrift og tale.

Digital frontløber inden for kunderelationer

Wunderman Thompson MAP hjælper internationale brands med at skabe personlige omnichannel-kundeoplevelser i stor skala. 
Med hjernen fra et konsulentfirma, hjertet af et bureau og kraften i teknologi og data, arbejder vi med nogle af verdens mest beundrede brands inden for sport, mode, FMCG, detailhandel, rejsebranchen, farma og finans.

Et globalt netværk

Hos Wunderman Thompson MAP er vi 800+ teknologi-eksperter, data-analytikere, strategiske konsulenter, operationelle eksperter og kreative hjerner fra 40+ lande, der hjælper vores kunder med at inspirere og engagere forbrugere på tværs af fem kontinenter. 
Vi er en del af det globale Wunderman Thompson netværk med 20.000 kollegaer fordelt i 90 markeder. 
 

Tiltrædelse

Blachman Search afholder løbende interviews, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Ansøgning skal se via Blachman Search, der er ansvarlig for rekrutteringsprocessen. Vi modtager dermed ikke ansøgere gennem nedenstående link.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Annette Engmose, Seniorkonsulent hos Blachman Search på tlf. +4551464543.
 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Apply here