Økonomiassistent

Kan du lide tal og være del af et velfungerende økonomi team? Er du resultatorienteret, ansvarsbevidst og initiativrig? Kunne du tænke dig at arbejde med de mest velrenommerede globale brands i en international virksomhed i kraftig vækst? Så er det måske lige præcis dig, vi leder efter til vores finansafdeling. 

Digital frontløber inden for kunderelationer

Wunderman Thompson Centre of Excellence (CoE) for personalization er et digitalt bureau med speciale i at skabe unikke og effektive oplevelser, der styrker og beriger relationen mellem brand og forbruger.

Med hjerne som et konsulenthus og hjerte som et bureau arbejder vi med nogle af verdens største brands inden for sport, mode, FMCG, detailhandel, rejsebranchen samt medicinal- og finanssektoren.

Hvordan kommer din hverdag til at se ud?

Som en del af vores Finance & Legal-afdeling kommer du til at arbejde i en blækspruttefunktion indenfor flere forskellige områder i økonomi og administration. Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte udlæg og omkostningsstyring samt styring af timeproduktion. Herudover vil du agere som serviceorgan med ansvar for diverse administrative og ad hoc-opgaver. Herudover kan du i perioder gradvist blive eksponeret for opgaver indenfor:

 • Sikre daglig timeregistrering
 • Deltagelse i bilag og udlægsstyrelse
 • Besvarelse af henvendelser fra organisationen
 • Deltagelse i afslutning af månedsregnskab
 • Kreditor- og debitor styring
 • Fakturering
 • Løbende ad hoc opgaver.

Hvem kommer du til at arbejde sammen med?

Du får omkring ti dygtige kolleger i vores Finance-afdeling. Vi har et rart og venligt arbejdsmiljø med en uhøjtidelig omgangstone og stor arbejdsglæde. Hjælpen er aldrig langt væk, og selvom hverdagen er fyldt med deadlines, ligger vi stor vægt på at have det sjovt sammen. Du bliver en del af en flad organisation i kraftig vækst, hvor der er rig mulighed for at udvikle dine kompetencer gennem løbende uddannelse og sparring. 

Hvad er din baggrund?

Som person er du udadvendt og selvstændig. Du har et godt humør og en positiv tilgang til dine opgaver. Herudover er du pligtopfyldende og vedholdende, og du trives med en kombination af ad hoc og rutinemæssige opgaver. Du er organiseret og kan lide at arbejde med tal, og så er du god til at skabe struktur og overblik i din hverdag. Med din handlekraftige energi er du ikke bange for at løbe med bolden, samtidig med at du er tilpas i en rolle, hvor du håndterer fortrolige oplysninger. Derudover har du: 

 • Min. 2-3 års erhvervserfaring – gerne fra en lignende stilling i en økonomi- eller administrationsafdeling 
 • Relevant uddannelse indenfor økonomi 
 • God forståelse for Excel
 • Gode sprogkundskaber på engelsk i skrift og tale
 • En høj grad af fleksibilitet og en evne til at bevare overblikket.

Et globalt netværk

Hos Wunderman Thompson CoE for personalization er vi 500+ teknologi-eksperter, data-analytikere, strategiske konsulenter, operationelle eksperter og kreative hjerner fra 40+ lande, der hjælper vores kunder med at inspirere og engagere forbrugere på tværs af fem kontinenter. 

Vi er en del af det globale Wunderman-netværk med 20.000 kollegaer fordelt i 90 markeder og stolte af at være Global Centre of Excellence for personaliserede brugeroplevelser og marketing automation. 

Apply here